joi, 21 august 2008

PNTCD importa lideri din SUA


Unul dintre liderii comunităţii româneşti din Statele Unite ale Americii, omul de afaceri Doru Năsui, va candida pentru postul de prim-vicepreşedinte al PNŢCD. El va face echipă cu fostul preşedinte al FPS, Radu Sârbu, titreaza Amos News.
Doru Năsui a fost Presedintele "Romania -NATO Alliance"(Alianta România-NATO) care s-a dizolvat dupa atingerea obiectivului-integrarea Romaniei in NATO. Originar din Maramureş, el provine dintr-o familie de foşti deţinuţi politici. În prezent, el este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri români din SUA şi conduce
American International Radio Inc., cel mai mare distribuitor Motorola din lume. Radu Sârbu, cel care este în prezent preşedinte al PNŢCD Cluj, va candida pentru postul de preşedinte al partidului. El i-a oferit primarului din Timişoara, Gheorghe Ciuhandu, postul de preşedinte al Comitetului Naţional de Conducere, iar Gheorghe Ciuhandu a acceptat.De asemenea, cunoscutul actor Ion Caramitru ar urma să fie vicepreşedinte al partidului, împreună cu fostul ministru al Integrării Europene, Alexandru Herlea, în prezent membru al conducerii Partidului Popular European.Noua echipă de conducere ar urma să fie desemnată în cadrul congresului extraordinar al PNŢCD care va avea loc duminică, la Bucureşti.

Daca 26 de organizatii vor reusi sa mobilizeze si sa trimita la Bucuresti 343 de reprezentantii, Radu Sarbu va fi noul presedinte al PNTCD. El si-a ales o echipa formata din 10 oameni, secund urmand sa-i fie Doru Nasui, ca prim-vicepresedinte al partidului.

Un comentariu:

www.pelin.com spunea...

CREDEM ,ca PNT-CD,maine va deveni,dupa Congresul National,adevaratul Partid National Taranesc,continuatorul politicii interne si externefacuta de leaderii care au facut si Romania Mare la 1 decembrie 1918,IULIU MANIU,ION MIHALACHE si continuatorul mosterii acestora si a principiilor pentru care a facut inchisoare impreuna cu sotia,aceasta decedand,DUMNEZEU SA-I ODIHNESCA!!,si pe SENIORUL CORNELIU COPOSU,care va ocroteste ca sa aduceti partidul national taranesc acolo,unde ii este locul ,pe esichierul politic de dreapta,alaturi de celalalt partid istoric,PNL,dar fara Valeriu Stoica si altii,SUCCES!!!



Neamul nostru romanesc