marți, 23 septembrie 2008

PNL si impostura PNTCD



Norica Nicolai a făcut, după şedinţa Biroului PNL, un anunţ nedemn de o juristă. Anume că se vor accepta candidaţi PNŢCD, care se vor înscrie în PNL, conform protocolului.
Doamna cu pricina a grăit în numele liberalilor ca o ignorantă de pe stradă. De parcă nu ar şti că situaţia PNŢCD este la ora actuală o cauză în justiţie.
TMB a validat deciziile Congresului PNŢCD din 24 august, care l-au ales pe Radu Sârbu preşedinte. Marian Miluţ a făcut recurs. Cauza e în curs de judecare, următorul termen fiind pe 26 septembrie, la solicitarea avocaţilor lui Radu Sârbu, pentru că termenul stabilit iniţial, spre sfârşitul lui octombrie, ar fi pus, practic, PNŢCD în imposibilitatea de a candida. În plus, la PPE se cunoaşte foarte bine impostura lui Miluţ, liberalii l-ar fi putut consulta pe şeful familiei lor europene, domnul Watson, care poate afla de la domnul Martens, şeful PPE, realitatea cu privire la impostura lui Miluţ.
Dar chiar şi fără să recurgă la ALDE, conducerea PNL tot ar fi putut să-şi dea seama în ce eroare se află. Iar o juristă ca Norica Nicolai, cu atât mai mult. Doamna Nicolai ar trebui să ştie - la fel ca şi marele caracter, Crin Antonescu, care a declarat că nu vede nici o problemă în aplicarea protocolului cu PNŢCD - că juridic este nul de drept orice protocol cu PNŢCD, până la decizia definitivă a justiţiei.
De fapt, involuntar, PNL face un mare serviciu PNŢCD, pentru că primindu-i în rândurile sale pe unii proveniţi din PNŢCD anterior Congresului din 24 august, nu face decât să accepte nişte candidaţi parlamentari deveniţi liberali din oportunism. Ce păcăleală trasă alegătorilor, nu vi se pare?!
Înscrierea unor ex-membri ai PNŢCD în PNL şi candidatura în numele PNL nu va fi decât un argument în plus - dacă mai era nevoie - în faţa instanţei de judecată, pentru validarea Congresului din 24 august, care a ales la conducerea PNŢCD echipa Radu Sârbu.
Tentaţiile lui Miluţ întunecă raţiunea. Sau poate îşi închipuie liberalii că ar putea pune mâna pe valoroasele sedii ale PNŢCD, inclusiv pe intravilanele aferente, cu mâna impostorului Miluţ?
Singurul om corect din conducerea PNL s-a dovedit, din nou, Ludovic Orban, care a declarat că până la decizia justiţiei, PNL nu mai poate lua nici o decizie în privinţa alianţei cu PNŢCD.




Neamul nostru romanesc