duminică, 12 octombrie 2008

PNTCD: Parlamentul Romaniei batjocoreste disidenta anticomunista

PNTCD Maramures a declansat un atac dur la adresa parlamentarilor din judet. reprosandu-le ca au votat recent anularea prevederilor legislative prin care se acordau o serie de drepturi persoanelor care au luat parte la revolta muncitoreasca anticomunista care a avut loc in 1987 la Brasov.

"De mentionat ca in acest timp securistii beneficiaza in continuare de majorari repetate ale pensiilor iar parlamentarii isi voteaza privilegii de-a dreptul imorale", arata secretarul PNTCD Maramures, Ion Beuca.

Pe lista parlamentarilor de Maramures care au fost de acord cu legea care anuleaza drepturile muncitorilor anticomunisti figureaza Angela Buciu - PRM, Ioan Hoban- PNL, Stefan Buciuta-UUR, Ioan Buda - PSD, Dan Mihalache - PSD si Ioan Radu Micle - PNL.

"Parlamentarii batjocoresc disidentii anticomunisti. Alesii nostri uita foarte usor ca revolutionarii brasoveni au fost initiatorii primului val de mobilizare impotriva regimului comunist, care a culminat cu Revolutia din 1989. Datorita acestor oameni, care au luptat pentru libertate, alesii nostri pot astazi sa doarma linistiti in fotoliile de parlamentar", a declarat Ion Beuca.



Neamul nostru romanesc