luni, 19 iulie 2010

COMUNICAT

Aşa zisul „congres al PNŢCD”, convocat şi organizat de Aurelian Pavelescu, este nul de drept şi nu va avea altă consecinţă decât prelungirea proceselor în care Marian Miluţ a târât partidul. Începând să piardă în instanţă – în ciuda sprijinului preşedintelui Băsescu - Miluţ s-a retras. „Ştafeta” a fost însă preluată de Aurelian Pavelescu. Nimeni nu a făcut parte din mai multe partide decât Aurelian Pavelescu, care vrea acum să confişte PNŢCD, pentru a-l tranzacţiona în interes personal.

Împotriva PNŢCD se poartă o luptă, care are ca scop recuperarea culoarului creştin democrat în viaţa politică românească. Câtă vreme există PNŢCD, chiar la o cotă de 2% în preferinţele electoratului, nimeni nu va crede că un alt partid reprezintă creştin democraţia în România. Ultimele atacuri la adresa noastră vin dinspre Traian Băsescu şi PDL, care se pregăteşte să-şi schimbe din nou denumirea, doctrina şi echipa de conducere, în speranţa că va reuşi să înşele electoratul; după PCR/FSN/PD/PDL, ar urma ceva cu CD.

Deşi, de-a lungul celor douăzeci de ani de la reînfiinţarea sa, a fost manipulat şi dezbinat prin infiltraţi, PNŢCD a supravieţuit, reuşind să rămână consecvent principiilor, valorilor şi tradiţiilor sale şi oferind permanent soluţii corecte şi morale problemelor cu care se confruntă românii şi România.

Vom învinge şi de această dată, iar PNŢCD va reveni în prim planul scenei politice naţionale!

Radu Sârbu
Preşedintele PNŢCD


4 comentarii:

Anonim spunea...

S.O.S ROMANIA S.O.S
INTRE NOI SE AFLA UN SPION !
In calitate de ziarist de investigatii am cerut diferitelor agentii occidentale acces la documentele strict secrete ( nedesclasificate ) legate de spionajul sovietic si est -european . Iata ce am gasit printre altele.
DOUA DOCUMENTE TERMINALE :

PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU A FOST AGENT AL SECURITATII
SPECIALIZAT IN SPIONAJ INDUSTRIAL SI MILITAR.
si a urmat doua luni cursuri de specializare la Centrul Baneasa .
( Cod A33-2 Rom )
"Agentiile NAVROM-Romanian Shipping Company, erau repartizate intre DIE si DIA (Directia de Informatii a Armatei), si sefii acestora cooperau cu institutia care tutela agentia respectiva. Aceasta noua orientare a inceput in 1973, cand Ceausescu a semnat un decret strict secret (No. 363/1973) care, printre altele, autoriza NAVROM sa transporte "curier diplomatic neinsotit" al DIE si DIA pe navele agentiei. La scurt timp dupa aceasta, atat DIE, cat si DIA au inceput sa foloseasca NAVROM-ul pentru a aduce in Romania, in mod secret, echipamente de largi dimensiuni supuse embargoului. Aranjamentele se faceau atat cu sefii agentiilor NAVROM, cat si cu capitanii de nava care erau folositi cu prioritate pentru aceleasi sarcini. Printre numeroasele echipamente de embargo aduse secret in Romania de DIE mentionez: un tanc Centurion din Israel instalatii militare radar pentru joasa altitudine, din Anglia si Italia; o linie completa de fabricare a cristalelor epitaxiale pentru circuite integrate din Japonia. DIA a fost, de asemenea, prolifica." Cod A33-2 Rom
Semnat
ION MIHAI PACEPA
Iar intr- un alt document A36- 2 rom se spune Traian Basescu participated in a two-month intelligence and counterintelligence training session taking place at the Education Center for the Securitate in Baneasa in 1987-1989, while heading the trade representation of the Romanian Navrom in Anvers,
.................... ( video testimony. )
VA URMA UN ALT DOCUMENT CARE SE REFERA LA CONECTIILE DE LA ANVERS AL PRESEDINTELUI ROMANIEI CU SPIONAJUL SOVIETIC.

Robert Horvath Special for Nipon Press

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/vulnesse

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

In nici un partid nu s-a mai pomenit asa ceva, se intoarce Maniu in mormant!!!

ion iofciu spunea...

SCRISOARE DESCHISĂ

Radu Sârbu şi ai lui Trădătorii Neamului !



Expiratul Radu SÂRBU – se vrea preşedintele PNŢ-CD !


Numitul Radu Sârbu (ţărănist de conjunctură,cu “sarcini” precise) se visează un demn urmaş al Seniorului, si de o buna vreme s-a cocoţat pe scaunul şubred de preşedinte al crestin-democratilor.
Fost preşedinte al Fondului Proprietăţii de Stat în vremea guvernării CDR, Radu Sârbu a fost anchetat multă vreme, de Parchetul Naţional Anticorupţie în dosarul Flota şi în cel legat de privatizarea Petromidia. De mai bine de un an, domnul Radu dă ” interviuri” lunare la DNA despre multele nereguli si învarteli facute in perioada cand spera sa fie numit Prim –ministru al României.Un om slab si vulnerabil ,şantajabil şi imoral scos la "lumina” dupa vreo 6 ani de dispariţie şi impus de structurile informative, ca produs politic.
NU domnule Sârbu , eşti un produs toxic şi expirat !
Despre Radu Sârbu (pe numele lui de cod Apostatu) fostul şef al FPS,s-a scris în multe rânduri că ofiţerul lui de legătură înainte de 1989, a fost colonelul de securitate Mladin. Acest Mladin l-a urmat la FPS, plin de abnegaţie şi devotament, unde a fost “uns” şeful Serviciului de protecţie.Vorba romanului:prietenul la nevoie se cunoaşte!
Acest APOSTASTU (Radu Sârbu) nu este singur la PNŢ-CD,mai sunt lânga el si alţi infiltraţi , manipulatori şi cârtiţe, şi asta se vede din involuţia partidului,care nu poate iesi din mocirlă!
Românii au considerat întotdeauna Clujul că este inima Ardealului,,însa nu s-au gandit ce politicieni marcanţi vor apare de aici! În vremea când Emil Boc era numărul doi în conducerea UTC din judeţul Cluj si vicepreşedinte al Consiliului UAS la Universitatea „Babeş-Bolyai", la Casa tineretului isi desfaşurau activitatea politică colegii de generaţie:Ioan Rus, Vasile Dîncu , Ion Novăcescu,Radu Sârbu etc. Iată cum regăsim dupa mulţi ani această pleiadă ( îi putem spune Frăţie) a UTC-iştilor clujeni ,în Parlamentul si Guvernul României!

Iuliu MANIU ne-a lăsat ca testament îndemnul: 'Nu lăsaţi partidul să moară'. Radu Sîrbu declara nu demult: “înainte de a fi creştin-democrat, eu sunt naţional-ţărănist taliban şi cred că singura noastră şansă este revenirea la valorile din anii ‘90, la singurele două lucruri care ne singularizau pe scena politică: reforma morală a clasei politice şi restituirea proprietăţilor”.
Bravo tovarăşe Sîrbu ! Taliban este termenul utilizat pentru o persoană care aparține unei mișcări musulmane sunnite și fundamentaliste, însă noi credeam ca eşti un creştin-democrat preocupat de reforma PNŢ-CD! Atunci de ce atâta zbucium în acest partid, care este miza reală acum când membrii şi simpatizanţii sunt în derivă şi debusolaţi, iar filialele sunt dezmembrate şi scindate ?
Nimic nu este întâmplator, iar ultimile evenimente petrecute, demonstrează foarte clar NEMERNICIA şi TRĂDAREA lui Radu Sîrbu, unealtă a Securităţii !
Răspunzând invitaţiei PDL unde a fost alături de cei care au lansat acea blasfemie numită Fundaţia Creştin –Dmocrată, precum şi prezenţa de la congresul PSD unde a declarat în faţa poporului pesedist şi a lui Ion Iliescu că: "Pentru a nu rămâne un pas formal, motivat de circumstanţe electorale, ne adresăm dumneavoastră,si vă rugăm să confirmaţi printr-o hotărâre a congresului acordul dintre PNŢCD şi PSD pentru reconcilierea naţională", Radu Sîrbu confirmă aceste acuzaţii .

Sângele şi blestemul victimelor ,,mineriadei iunie 1990’’ să cadă pe capul vostru!

Seniore Coposu dacă ne vezi si ne auzi, de-acolo de Sus,iartă-ne şi întăreşte-ne sufletul !

Ene Viorel
Ion Iofciu Bucuresti - 17.10.2010



Neamul nostru romanesc