duminică, 12 octombrie 2008

PNTCD: Parlamentul Romaniei batjocoreste disidenta anticomunista

PNTCD Maramures a declansat un atac dur la adresa parlamentarilor din judet. reprosandu-le ca au votat recent anularea prevederilor legislative prin care se acordau o serie de drepturi persoanelor care au luat parte la revolta muncitoreasca anticomunista care a avut loc in 1987 la Brasov.

"De mentionat ca in acest timp securistii beneficiaza in continuare de majorari repetate ale pensiilor iar parlamentarii isi voteaza privilegii de-a dreptul imorale", arata secretarul PNTCD Maramures, Ion Beuca.

Pe lista parlamentarilor de Maramures care au fost de acord cu legea care anuleaza drepturile muncitorilor anticomunisti figureaza Angela Buciu - PRM, Ioan Hoban- PNL, Stefan Buciuta-UUR, Ioan Buda - PSD, Dan Mihalache - PSD si Ioan Radu Micle - PNL.

"Parlamentarii batjocoresc disidentii anticomunisti. Alesii nostri uita foarte usor ca revolutionarii brasoveni au fost initiatorii primului val de mobilizare impotriva regimului comunist, care a culminat cu Revolutia din 1989. Datorita acestor oameni, care au luptat pentru libertate, alesii nostri pot astazi sa doarma linistiti in fotoliile de parlamentar", a declarat Ion Beuca.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Păi nimic nu ne mai pune în ordine domnule Sârbu ....cine să aibă grijă de foştii disidenţi când noi în aproape 20 ani de presupusă democraţie nu am reuşit să publicăm listele securiştilor şi informatorilor?Cine sunt senatorii şi deputaţii de astăzi?Foştii securişti sau informatori sau fii acestora ...păi se poate ca tatăl unui senator contemporan să fie dat de gol?.Nu!Atunci rămâne aşa ...ca la noi .Dar va veni şi vremea când PNŢCD-UL va ieşi din eclipsa în care se află tocmai datorită acestor manevratori care au reuşit să se infiltreze şi să demoleze din interior partidul.Astăzi există speranţe că cu o politică inteligentă ideile creştin-democrate să regenereze.Aşa să ne ajute Dumnezeu! Cu stimă C.A. Italia



Neamul nostru romanesc